Over Jose Duckers

 

José Duckers Gelegenheidskleding

José Duckers Gelegenheidskleding is een gerenommeerde naam in Limburg en ver daarbuiten.

In 1978 in Blerick begonnen als bescheiden verhuurster van boerenjassen, frakjassen, vesten, plastrons en boerenjurken met chique hoofdkappen en bontjes voor de carnavalsdagen. Nu het gehele jaar door de onbetwiste koploper in het tooien van boerenbruiloftsgezelschappen, individuele boeren en boerinnen én de specialist in het kleden van dames en heren voor galafeesten, cocktailparty`s, huwelijken, diners of ongeacht welke gelegenheid waar uitgekiende, betaalbare klasse van exclusief belang is. Huur en koop!

 

Huur en verkoop gelegenheidskleding

José Duckers Gelegenheidskleding heeft een indrukwekkend assortiment galakleding van klassiek tot zeer modern en verhuurt en verkoopt alle gelegenheidskleding voor feestgangers in heel Nederland.
Een soigneus, persoonlijk en eerlijk advies is onderdeel van de service.
Vooral in geval van huur of koop van galakleding is het daarom wenselijk om onze winkel te bezoeken om aan den lijve de uitstraling en de pasvormen van de kleding te ondervinden. José Duckers Gelegenheidskleding heeft alle expertise in huis om ieder individu of gezelschap er excellent uit te laten zien. Scholieren, studenten, gala-gangers, boeren en boerinnen.

 

Voor alle feestgangers

Zangkoren, studentencorpora, schoolgala-gangers, bruiloftsgasten, traditionele boeren en boerinnen. Het is maar een willekeurige opsomming van de duizenden tevreden bezoekers bij José Duckers Gelegenheidskleding. Feestgangers, groot en klein, profiteren namelijk al generaties lang van de expertise en het enorme aanbod aan huur- en koopkleding voor elke deftige, chique, plechtige of juist zeer uitbundige gelegenheid.