Welkom in de webshop van José Duckers Gelegenheidskleding.

 

Feestelijke gelegenheid

Bij ons vindt u gegarandeerd de gepaste kledij voor iedere feestelijke gelegenheid. Van een exclusieve gala- of cocktailjurk, een stijlvol smoking of jacquet tot en met smokinghemden, lakschoenen, strikjes, stropdassen, bretels, strepenbroeken, petten, hoge hoeden en manchetknopen. Ook voor gekleurde bloesjes en kleurrijke pettycoats bent u bij José Duckers Gelegenheidskleding aan het juiste adres. Een begrip met de carnavalsdagen in geheel Zuid-Nederland.

 

Boerenbruiloft

Uiteraard is José Duckers Gelegenheidskleding al bijna vier decennialang dé aloude specialist in het stijlvol kleden van boeren en boerinnen voor de talrijke boerenbruiloftsfeesten tijdens carnaval in Limburg, Brabant en Zeeland.

 

Online shoppen

Voor boerenbruiloft en feestkleding bent u op het juiste webshopadres. Alle artikelen die u op onze overzichtelijke website ziet kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Voor kinderen, scholieren, studenten, galagangers, boeren en boerinnen.

U kunt maar een deel van ons assortiment kopen via de webshop.

 

Op bezoek

Het is vanzelfsprekend mogelijk, en dat heeft onze voorkeur, dat u onze gemoedelijke winkel in Venlo bezoekt. Wellicht tóch een geruststellendere gedachte om galakleding eerst te passen en niet alleen te kiezen op basis van foto en tekst. Vooral galajurken of galakostuums moeten perfect zitten en dan is deskundig advies door een expert met oog voor detail onontbeerlijk. Galakleding wordt aangemeten zodat het volmaakt zit.

U bent ook meer dan welkom in onze winkel op de Baarlosestraat 128 in Venlo waar u ons gehele assortiment kleding en accessoires kunt bekijken, passen, huren of kopen. U parkeert gratis voor onze winkeldeur.