Assortiment

 

Boerenbruiloft

 

De boerenbruiloft is voor veel Zuiderlingen dé carnavalsdag van het jaar. Een mooie traditie die vraagt om dito kleding. José Duckers Gelegenheidskleding behoeft geen nadere introductie want iedere chique boer of boerin weet de (digitale) weg naar José Duckers Gelegenheidskleding in Venlo te vinden. Rokken, bloezen, pakjes, boerenjassen, frakken, vesten, gilets, heren- en dameshoeden met alle bijpassende accessoires zoals petten, plastrons, bretels, tasjes, broches, omslagdoeken, bontkragen en handschoenen zijn te koop via de webshop of in onze winkel.

 

Gala

 

Het assortiment is indrukwekkend breed en voldoet aan alle eisen die de huidige feestganger stelt. Betaalbaar, exclusief en van degelijke kwaliteit. Het gehele jaar door biedt José Duckers Gelegenheidskleding galajurken, kostuums, smokings, rokkostuums, jacquets, smoking hemden en vesten voor dames, heren en kinderen aan. Compleet met alles erop en eraan: bijpassende schoenen, k hoge hoeden en kledingaccessoires zoals strikjes, stropdassen, bretels, manchetknopen, mouwophouders en broches. In alle maten en dus gegarandeerd ook in uw maat. Complete outfits voor iedere feestelijke gelegenheid. Voor een écht sluitend advies voor galakleding adviseren wij u overigens om de winkel in Venlo te bezoeken om vrijblijvend te komen kijken en passen en te profiteren van het juiste advies. Een aangenaam gevoel!

 

Feestkleding

Ook voor gekleurde bloesjes en kleurrijke pettycoats bent u bij José Duckers Gelegenheidskleding aan het juiste adres. Een begrip met de carnavalsdagen in geheel Zuid-Nederland. Sinds kort hebben we ook de waanzinnig leuke pakken van opposuits in ons assortiment!